Landal De Reeuwijkse Plassen, Reeuwijk, Zuid-Holland, Type Kinderdijk 4C | 4-persoons geschakelde recreatiewoningen

v.a. 216750 v.o.n. excl. BTW

Je kunt nu investeren in een luxe en duurzame waterlodge met een uitstekend rendement, in een groene en waterrijke omgeving. De waterwoningen en -villa’s zijn aan het water gelegen en vanuit het park is een directe vaarverbinding met de Reeuwijkse Plassen. Bij de bouw is gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. Functionaliteit en kwaliteit gaan hand in hand met uitstraling, karakter en verantwoord produceren.

Er zijn twee interieurstijlen; ‘Sails Blues’ (comfort) en ‘Organic Chic’ (luxe). Deze stijlen zijn gebaseerd op wat de omgeving te bieden heeft. Het thema van de interieurs is tijdloos modern chique, waarbij de teakhouten meubels en warme kleuren zorgen voor een luxe en ontspannen sfeer in de woningen.

Het is aangenaam vertoeven in de geschakelde Kinderdijk 4C, een compacte woning met alle luxe en comfort. De twee slaapkamers op de verdieping zijn heerlijk royaal van afmeting. Er is een badkamer met extra toilet op de eerste verdieping. De woning is voorzien van een hardhouten terras. Optie: bij deze woningen kan de keuze gemaakt worden om het terras te voorzien van een balustrade.

WhatsApp chat