Landal De Reeuwijkse Plassen, Reeuwijk, Zuid-Holland, Type Bentwoud 6L | 6-persoons vrijstaande wellness recreatiewoningen

v.a. 299150 v.o.n. excl. BTW

Je kunt nu investeren in een luxe en duurzame waterlodge met een uitstekend rendement, in een groene en waterrijke omgeving. De waterwoningen en -villa’s zijn aan het water gelegen en vanuit het park is een directe vaarverbinding met de Reeuwijkse Plassen. Bij de bouw is gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. Functionaliteit en kwaliteit gaan hand in hand met uitstraling, karakter en verantwoord produceren.

Er zijn twee interieurstijlen; ‘Sails Blues’ (comfort) en ‘Organic Chic’ (luxe). Deze stijlen zijn gebaseerd op wat de omgeving te bieden heeft. Het thema van de interieurs is tijdloos modern chique, waarbij de teakhouten meubels en warme kleuren zorgen voor een luxe en ontspannen sfeer in de woningen.

In Bentwoud 6L draait alles om de beleving van luxe. De woning is royaal opgezet met drie slaapkamers, twee badkamers en een sauna met ingebouwde zonnehemel op de begane grond! De begane grond is breed toegankelijk. Er is een slaapkamer en een badkamer op de begane grond. Er zijn twee slaapkamers op de eerste verdieping. Ook vind je daar een badkamer met een ligbad, douche in bad en een extra apart toilet. Per bouwnummer heb je de keuze om het terras te voorzien van terrastegels of te kiezen voor een hardhouten terras. Bij deze woningen kan tevens de keuze gemaakt worden om het terras te voorzien van een balustrade, een houtkachel te laten plaatsen en/of een dakraam te laten plaatsen.

WhatsApp chat