Waterstaete Ossenzijl, Ossenzijl, Overijssel, Type Familie 14-persoons | 14-persoons vrijstaande recreatiewoning

699500 v.o.n. excl. BTW

Op het project Waterstaete Ossenzijl worden luxe en hoogwaardige vakantievilla’s gerealiseerd, prachtig gelegen in het natuurschoon van de Weerribben in Overijssel. Een oase van rust. Door de unieke plek wordt een grote en gevarieerde doelgroep bereikt. 

Ook deze woning wordt gebouwd op eigen grond met eigen parkeerplaatsen én een ligplaats voor de boot. Er is slechts één 14-persoons familiewoning beschikbaar. Deze wordt gerealiseerd op kavels 57 en 58, zonder twijfel de mooiste plek van het park! Het uitzicht is waanzinnig. 

De woonruimte is bijzonder royaal met een eetgedeelte, zitgedeelte en open keuken. Vanuit de woonkamer bereik je het overdekte terras. Op de begane grond vind je ook de master bedroom met een badkamer ensuite, voorzien van douche, ligbad, wastafel en toilet. In de hal bevindt zich een separaat toilet. Op de verdieping zijn nog twee separate toiletruimten. Daarnaast vind je hier nog zes slaapkamers, elk met een eigen badkamer, voorzien van douche en wastafel. De fietsen kun je kwijt in de inpandige berging op de begane grond. 

Een uniek object op een unieke locatie!

WhatsApp chat