Landal De Vers, Overloon, Noord-Brabant, Type Loon | 4-persoons vrijstaande recreatiebungalows

v.a. 196000 v.o.n. excl. BTW

Deze duurzame en sfeervolle recreatiebungalows op eigen grond zijn een uitbreiding op het bestaande Landal De Vers. De ligging is prachtig; op de grens van Noord-Brabant en Limburg, midden in de bossen bij Overloon. De recreatiebungalows worden sfeervol, zeer compleet ingericht en turnkey opgeleverd. De 4-persoons bungalow heeft het Landal kwaliteitslabel ‘comfort’. Deze bungalows worden voorzien van luxe sanitair en moderne inbouwkeuken met inbouwapparatuur. Als bijzonderheid zijn alle bungalows voorzien van een royale veranda met eettafel, loungebank, houtkachel, ligbedden en keramische BBQ. De 8 bungalows komen hierdoor in een aparte verhuurpool.

U kunt uw vakantiewoning naar eigen keuze aanwenden voor verhuur of eigen gebruik (of een combinatie hiervan). De verhuur is uitbesteed aan Landal GreenParks.

Bungalowpark De Vers in Overloon gaat schitterende nieuwe duurzame en sfeervolle recreatiebungalows bouwen! Dit als onderdeel van vervangende nieuwbouw binnen het bestaande park. De Vers is een park waar alle vakantiewoningen in bezit zijn van particuliere eigenaren. Om het recreatieve doel van het park zo goed mogelijk te faciliteren hebben de eigenaren zich verenigd in een coöperatie. U kunt uw vakantiewoning naar eigen keuze aanwenden voor verhuur of eigen gebruik (of een combinatie hiervan).

Alle recreatiewoningen zijn opleverbaar inclusief complete inventaris. Vraag naar de mogelijkheden.

WhatsApp chat