Landal Parck Kaatsheuvel, Kaatsheuvel, Noord-Brabant, Type 4 persoons luxe vrijstaand | 4-persoons vrijstaande wellness recreatiewoningen

v.a. 247500 v.o.n. excl. BTW

Ontspannen in de sauna, baden in het weldadige licht van de sunshower, genieten van de avondzon op de veranda… De luxe woningen op het sprookjesachtige Parck Kaatsheuvel zijn gebaseerd op de Comfort uitvoering, maar bieden nét dat beetje meer voor gasten die houden van luxe en wellness. Handig zijn de standaard aanwezige wasmachine/droger en de uitgebreide inventaris. Anton Pieck diende als inspiratiebron voor het ontwerp van Parck Kaatheuvel, met als resultaat een romantische ‘droomarchitectuur’ in een eigentijdse jasje. De woningen zijn – geheel in lijn met de visie van Landal GreenParks – duurzaam en Green Key uitgevoerd. Het interieur is hoogwaardig en zeer sfeervol en passend bij de omgeving.

De totale gebruiksoppervlakte van de woning is 86,5 m², de woonkamer is 26,5 m² groot, de eerste slaapkamer 10 m² en de tweede slaapkamer 14 m². De Wellness telt 10,5 m². De woning heeft een ruime veranda aan de terraszijde, waar je toegang tot hebt via een grote schuifpui of openslaande deuren. De woning heeft een luxueus, volledig ingericht en afgestemd interieur. Het sanitair is kwalitatief hoogwaardig. Er is een greeploze designkeuken, inclusief uitgebreidere keukeninventaris. Standaard is de woning voorzien van een wasmachine/droger en van een kachel of open haard.

WhatsApp chat