Landal Parck Kaatsheuvel, Kaatsheuvel, Noord-Brabant, Type 12 persoons luxe vrijstaand | 12-persoons vrijstaande wellness recreatiewoningen

v.a. 429000 v.o.n. excl. BTW

Ontspannen in de sauna, baden in het weldadige licht van de sunshower, genieten van de avondzon op de veranda… De luxe woningen op het sprookjesachtige Parck Kaatsheuvel zijn gebaseerd op de Comfort uitvoering, maar bieden nét dat beetje meer voor gasten die houden van luxe en wellness. Handig zijn de standaard aanwezige wasmachine/droger en de uitgebreide inventaris. Royale weelde voor jong en oud dus!

Anton Pieck diende als inspiratiebron voor het ontwerp van Parck Kaatheuvel, met als resultaat een romantische ‘droomarchitectuur’ in een eigentijdse jasje. De woningen zijn – geheel in lijn met de visie van Landal GreenParks – duurzaam en Green Key uitgevoerd. Het interieur is hoogwaardig en zeer sfeervol en passend bij de omgeving.

De totale gebruiksoppervlakte van deze 10-persoons vakantiewoning is 172 m². De woonkamer is 50 m² groot, de eerste slaapkamer 12 m², de tweede slaapkamer 12 m², de derde slaapkamer 11,5 m², de vierde slaapkamer 11 m², de vijfde slaapkamer 9,5 m², de zesde slaapkamer 9 m² en de wellness telt 15 m². De vakantiewoning is voorzien van zonnepanelen en energiezuinige installaties. Via een grote schuifpui of openslaande deuren aan de terraszijde stap je zo je eigen ruime veranda op. De recreatiewoning is luxueus en volledig ingericht en heeft een afgestemd interieur. Er zijn hoogwaardige wellness-voorzieningen in de woning: een sauna, sunshower en ligbad. Het sanitair is kwalitatief hoogwaardig en de woning heeft een greeploze designkeuken, inclusief uitgebreidere keukeninventaris. Het huis is standaard voorzien van een kachel of open haard en een wasmachine/droger.

WhatsApp chat