Vakantiepark Herperduin, Herpen, Noord-Brabant, Type Bosvilla Luxe – nr. 55 | 6-persoons vrijstaande recreatiewoning

185500 v.o.n. BTW vrij

Op het bestaande en natuurrijke Vakantiepark Herperduin kun je een schitterende recreatiewoning in het bos aankopen met uitzicht op de natuur én een aantrekkelijk rendement. Je kunt op dit park ook aankopen voor eigen recreatief gebruik. Wij kunnen ons voorstellen dat je op deze locatie zelf wil genieten van jouw welverdiende vrije tijd. Een combinatie van verhuur en eigen gebruik is eveneens een mogelijkheid. Op deze wijze kun je de woning verhuren in de perioden dat je er zelf geen gebruik van maakt (door Hogenboom Vakantieparken). Zo wordt het bezit van jouw tweede woning kostendekkend of zelfs rendabel.

Deze bijzonder 6-persoons bio-ecologische woning is gerealiseerd onder architectuur van Renz Pijnenborgh. Het heeft een woonoppervlakte van 100 m² en een perceeloppervlakte van 938 m². De woning heeft een maximale kwaliteit van het binnenmilieu en is zeer energiezuinig. Er is een uniek wandverwarmingssysteem (gezonde verwarming). Andere extra’s zijn de zonnecollectoren, vloerverwarming en mechanische afzuiging. Vakantiepark Herperduin is autovrij. Auto’s kunnen geparkeerd worden op de centrale parkeerplaats

De woonkamer van de woning heeft een eet- en zithoek en sfeerhaard (op verschillende woonlagen). Er is een open keuken met onder andere een combimagnetron en vaatwasser. De woning heeft drie slaapkamers met wastafel (waarvan twee in het souterrain). In het souterrain vind je ook de badkamer met ligbad, wastafel en douche en een apart toilet. Ook is er een media/speelruimte met flatscreen tv in het souterrain. De woning heeft tenslotte een berging/eigenarenruimte.

Let op: er zijn meerdere woningnummers te koop van dit type. Vraag naar de mogelijkheden.

WhatsApp chat