Panorama Park Gulperberg – nieuwbouw, Gulpen, Limburg, Type Bellevue | 4-persoons vrijstaande accommodaties

v.a. 134750 v.o.n. excl. BTW

 
Fase 4 op het succesvolle Panorama Park Gulperberg bevat een klein aantal zeer fraaie chalets van het type Bellevue met een schitterend uitzicht op het Limburgse landschap én een gegarandeerd rendement. Een zeer aantrekkelijk alternatief voor banksparen. Bovendien kun je er, gedurende twee weken buiten de schoolvakanties (en op last-minute basis), zelf ook van genieten. Verhuur van jouw chalet is verplicht en wordt verzorgd door het park. Je krijgt hierbij een gegarandeerd rendement van 6,5% netto voor 10 jaar óf 5,5% netto voor 15 jaar!
 
Het Bellevue Chalet is het kleine zusje van het Berghem chalet. Met 34 m² is dit een compleet en modern ingericht chalet voor 4 personen. De naam ‘Bellevue’ verklapt het al een beetje; vanaf het ruime terras heb je prachtig uitzicht over de Limburgse heuvels waar Panorama Park Gulperberg zo bekend om staat.
 
De chalets zijn uitgerust met een compleet nieuwe inventaris. De ruime woonkamer (mét airconditioning!) heeft grote raampartijen en een comfortabele zithoek met flatscreen tv. De open keuken beschikt onder andere over een magnetron en vaatwasser. Er is een ouderslaapkamer met twee boxspringbedden en een tweede slaapkamer met twee slaapplaatsen. De accommodatie heeft een badkamer met een douche en wastafel en een separaat toilet. Er is eigen parkeergelegenheid. Zie jij jezelf al als eigenaar van dit mooie rendementsobject?
WhatsApp chat