Meer van Eysinga, Sint Nicolaasga, Friesland, Type Vegelin 12 | 12-persoons vrijstaande recreatiewoningen

v.a. 380500 v.o.n. excl. BTW

De architect heeft een 6 en 12 persoons type Vegelin ontworpen. Ze verschillen in grootte en indeling, maar voor beide types geldt dat ze ruim zijn opgezet en zijn voorzien van alle luxe en comfort. Maatwerk is zeker mogelijk. Niet alleen de woningen en de kavels zijn ruim, maar ook de waterpartij in het plan is royaal te noemen. Op sommige stukken is het water tussen de woningen 90 meter breed, hetgeen zorgt voor veel privacy. de royale raampartijen, openslaande deuren, grote en complete keuken, aluminium kozijnen en optionele veranda, in combinatie met het zwarte hout en zinken dakbedekking, zorgen voor een zeer eigentijdse uitstraling. De woning is geheel gasloos en wordt verwarmd middels een warmtepomp met vloerverwarming op de begane grond en op de verdieping.

Via de entree met trapopgang, kun je naar de zeer ruime en lichte woonkamer. Het royale uitzicht over de grote waterpartij is fantastisch. Via twee dubbele openslaande terrasdeuren kom je op het grote terras. Via de entree, met separaat toilet, kun je ook naar de comfortabele slaapkamers op de begane grond, met een badkamer an-suite.

Op de grote verdieping zijn vier ruime slaapkamers en twee badkamers, voorzien van douche, wastafel en toilet. Er zijn hier bovendien twee flinke bergruimtes, bijvoorbeeld voor het opbergen van privé spullen in combinatie met verhuur. De inpandige berging biedt plaats aan de warmtevoorziening en tevens ruimte voor fietsen en dergelijke. Een zeer royale familie woning, die naar wens aangepast kan worden. Misschien wilt u bijvoorbeeld liever een woning met een enorme woonkamer/keuken, in plaats van de slaapkamers en badkamer op de begane grond? Dan zijn er altijd nog vier slaapkamers en twee badkamers op de verdieping!

WhatsApp chat