Qurios Ameland, Hollum, Ameland, Type Sea House Royal – nr. 55 (verhuur nr. 78) | 4-persoons vrijstaand recreatie-object

215000 k.k. BTW belast

Dit betreft een schitterend object op een unieke locatie op Ameland, geschikt voor 4 personen. Dit type onderscheidt zich door de twee badkamers. De glazen deuren geven direct toegang tot de royale overdekte veranda met loungeset. Hier geniet je van een onvergetelijk verblijf aan de voet van de vuurtoren van Hollum en direct aan de duinen. Vanaf hier loop je zo naar het strand! Het park is nieuw en in het fraai vormgegeven centrumgebouw vind je een brasserie, parkshop, receptie, afhaalservice, fietsverhuur, recreatieruimte en speeltuin.

Dit 4-persoons Sea House met veranda heeft een prachtige, eigentijdse en vooral sfeervolle inrichting. De woonkamer is zeer comfortabel en voorzien van een grote glazen pui, waardoor je geniet van veel licht en een mooi uitzicht. De luxe keuken is compleet ingericht. Verder zijn er twee slaapkamers, beide met een aangrenzende badkamer met een douche, wastafel en toilet. De vrijstaande berging zorgt voor extra opslagruimte. Ook is het object voorzien van vloerverwarming. Dit betreft een uitstekende investering (verhuur verplicht)!

WhatsApp chat