Eifelpark Kronenburger See, Kronenburg, Noord-Rijnland-Westfalen, Type Eifel – nr. 41 | 6-persoons vrijstaande recreatiewoning

89500 k.k. BTW vrij

Op een idyllische plek in de Duitse Eifel wordt deze vrijstaande woning te koop aangeboden. Het betreft een gelijkvloerse 6-persoons woning op eigen grond. Vanaf de veranda geniet je hier van een schitterend uitzicht over het berggebied. Eifelpark Kronenburger See is een zeer compleet park en heeft een prachtige ligging aan een stuwmeer in de Duitse Eifel, op ca. 295 km v.a. Utrecht. Er zijn goede verhuurmogelijkheden, maar aankoop voor eigen gebruik is ook mogelijk. 

De woonkamer met zit- en eethoek biedt toegang de veranda. De open keuken is o.a. voorzien van een elektrische kookplaat, koel-vries combinatie, oven en losse magnetron. Er zijn drie slaapkamers, ieder met twee boxsprings. De badkamer heeft een douche en wastafel en er is apart toilet met wastafel. De inpandige berging zorgt voor extra opslagruimte. Kortom, een fijne woning in een sprookjesachtige omgeving!

Deze woning is goed onderhouden. De woonkamer en gang zijn voorzien van een PVC vloer. In de woonkamer, de badkamer en het toilet is de verwarming vernieuwd. De zonnepanelen hebben een salderings garantie en de woning is bijna energie neutraal! Ook de voordeur en achterpui zijn vernieuwd en er is nieuwe isolerende beglazing in de keuken en het toilet. Verder is de woning voorzien van een waterontharder en vorst signalerings bergplaats.

WhatsApp chat