Eifelpark Kronenburger See, Kronenburg, Noord-Rijnland-Westfalen, Type Eifel Comfort – nr. 86 | 6-persoons vrijstaande recreatiewoning

165500 k.k. BTW belast

Deze bestaande woning is in zijn geheel gerenoveerd. Hierdoor ontstaat een luxe, moderne woning met een zeer royale veranda, een nieuwe badkamer, een nieuwe keuken met Siemens apparatuur, een nieuwe vloer, nieuw inventaris, een nieuwe luchtbehandeling met warmte terugwinning, nieuw stucwerk aan de buitenkant, nieuwe dakpannen en nieuwe zinken goten. Tevens is de woning voorzien van zonnepanelen (16 stuks)! Daarnaast zijn onder andere de gevels vernieuwd met canexel, de houten buitenkozijnen vervangen door kunsstof kozijnen en het plafond verlaagd en voorzien van dimbare inbouwspotjes.

De recreatiewoning heeft een ruime woonkamer met zit- en eethoek. Er is een moderne open keuken met keramische kookplaat, combimagnetron, vaatwasser en koelkast met vriesvak. Er zijn drie tweepersoons slaapkamers met boxspringbedden. De badkamer is voorzien van een  douche en dubbele wastafel. Er is een apart (hangend) toilet en een berging.

WhatsApp chat