Eifelpark Kronenburger See, Kronenburg, Noord-Rijnland-Westfalen, Type Eifel Comfort – nr. 120 | 6-persoons vrijstaande recreatiewoning

139500 k.k. BTW vrij

Dit betreft een mooie vrijstaande woning op een grote kavel eigen grond van 771 m². De ligging is bijzonder; op een zuidhelling in de Duitse Eifel met prachtig uitzicht. Eifelpark Kronenburger See is een veelzijdig park, op circa 295 km vanaf Utrecht in natuurpark Nordeifel. Een heerlijke plek in een sprookjesachtige omgeving! Er zijn prima verhuurmogelijkheden, maar volledig eigen gebruik of een combinatie van verhuur en eigen gebruik is ook mogelijk.

Deze woning is voorzien van een nieuw inventarispakket, nieuwe vloer, nieuwe stoffering, nieuwe keuken, nieuwe kozijnen en nieuw schilderwerk. De woonkamer biedt toegang tot de veranda met prachtig uitzicht. De open keuken is o.a. voorzien van een koelkast, vriezer, oven, magnetron en vaatwasser. De drie slaapkamers hebben ieder twee boxsprings en kastruimte en één slaapkamer is voorzien van een wastafel. De badkamer heeft een douche en wastafel en er is een apart toilet met wastafel. De inpandige berging zorgt voor extra opslagruimte.

WhatsApp chat